Honeywell DC917S MP3 draadloze deurbel

Honeywell DC917S draadloze deurbel
Honeywell DC917S MP3 draadloze deurbel
3 Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 74,99
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Honeywell DC917S MP3 draadloze deurbel

  • Op de deurbelontvanger zijn eigen MP3's te zetten
  • De deurbelset heeft een bereik van maximaal 200 meter
  • De deurbelontvanger heeft een LED-licht en een Halo-licht
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Draadloze deurbelset met acht melodieën, MP3, flitslicht en halo-licht

Stijlvolle deurbelset van Honeywell met een draadloze ontvanger welke werkt op batterijen. De meegeleverde deurdrukker licht op wanneer er op de drukker wordt gedrukt. Zo weet de bezoeker dat de deurbel geklonken heeft. Op de deurbelontvanger zijn acht verschillende melodieën beschikbaar en het volume is instelbaar tot maximaal 90 decibel. Het belsignaal is tot op maximaal 100 meter afstand te horen. Naast de acht standaard melodieën kunt u ook een eigen MP3-bestand op de deurbelontvanger zetten en deze laten klinken wanneer er op de deurdrukker wordt gedrukt. Tevens geeft de deurbel ook een helder led-signaal af wanneer er op de deurbel wordt gedrukt. Ideaal voor slechthorenden en in luide omgevingen. Naast het felle led-signaal geeft de deurbel ook een Halo-lichtsignaal. Dit is de gekleurde ring op de deurbelontvanger. Dit lichtsignaal is tevens veranderbaar in diverse kleuren, waaronder; rood, groen, blauw, cyaan, magenta, geel, wit en amber. U heeft zelfs de mogelijkheid om de deurbel op 'stil' te zetten. Hierdoor zal alleen het licht zichtbaar zijn wanneer er op de drukker wordt gedrukt. Deze stille modus is tevens instelbaar voor een periode van; 3, 6, 9 of 12 uren.

Het bereik van de draadloze deurbelontvanger is maar liefst 200 meter in open veld, wat voor de meeste woningen meer dan voldoende is. De set werkt op de 868 MHz frequentie, waardoor de deurbel minder stoort met bijvoorbeeld uw weerstation of andere draadloze apparatuur welke meestal werkt op de 433 MHz frequentie. Op de deurdrukker is tevens plaats voor uw familie- of bedrijfsnaam. Montagemateriaal wordt uiteraard meegeleverd.

Melodieën

1. Hello
2. Ding dong
3. Telephone
4. Soft alert
5. Marimba
6. Westminster
7. Piano
8. Bell

Specificaties

 
Melodieën: 8 + eigen melodieën op MP3
Kleur: wit
Draadloos: ja
Bereik: 200 meter in open veld
Flitslicht: ja
Trilfunctie: nee
Volume instelbaar: ja
Automatische leerfunctie: ja
Ruimte voor familie- of bedrijfsnaam: ja
Montagemateriaal: inclusief
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Voeding ontvanger: mini usb of 4x C batterij (levensduur van 5 jaar)
Voeding drukker: 1x CR2032 batterij (inclusief)
Afmetingen ontvanger: 126 (h) x 126 (b) x 41.8 (d) mm
Afmetingen drukker: 30 (h) x 70 (b) x 16 (d) mm
Maximaal aantal ontvangers: 256
Maximaal aantal deurdrukkers: 6
Waterdichtheid deurdrukker: IP55
Frequentie: 868 MHz

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Michiel - 09-05-2017 21:53

Werkt goed, als bel, binnenshuis en een stukje daarbuiten.
De handleiding was wel heel erg beknopt en het heeft me een half uur gekost om uit te vinden waarom hij het niet deed. De Q&A bracht de uitkomst.
Ik heb nog niet geprobeerd er zelf geluiden op te zetten. Wel geprobeerd of ik de bel mee kon nemen naar 3 huizen verder. Helaas. 50 meter door (houten) huizen haalt ie niet. 150-200 meter in open ruimte ook niet.

christian - 21-10-2016 14:46

Onlangs bestelde ik een deurbelset uit de 5 serie van Honeywell - model DC515SHGP2, zie mijn review aldaar - en daar was ik zo tevreden over dat ik nog een extra deurbel aanschafte, ditmaal model DC917S uit de 9 serie. Deze staat strategisch geplaatst in de inkomhal, terwijl model DC515SP2L 230V in het werkhuis hangt en het draagbare model DC515S gebruikt wordt in de tuin, de kelder, de zolder of waar dan ook. Deze drie bellen worden bediend door 4 drukknoppen, twee aan de poorten buiten en dan nog telkens een aan de voor- en de achterdeur. Dat is het mooie van het Honeywell systeem: je kan meerdere drukknoppen koppelen aan één deurbel, meerdere deurbellen aan één drukknop en ten slotte ook meerdere drukknoppen aan meerdere deurbellen, zonder ook maar één kabel te moeten trekken! Het risico dat je nog eens een brief of een pakje mist als er iemand aan de deur staat wordt dan ook wel heel erg klein. Daarbij komt dat je het bel- en lichtsignaal apart kunt instellen per drukknop, zodat je meteen weet of er bv. iemand aan de voordeur, dan wel aan de achterdeur staat, toch wel heel erg praktisch.
In vergelijking met de bellen uit de 5 serie zijn die van de 9 serie een heel stuk groter: de dikte blijft dan wel gelijk, maar in vooraanzicht past de 5 serie bijna vier keer in de 9 serie. Dat komt omdat het batterijcompartiment een stuk groter is, maar ook omdat het geluidsvolume hoger kan. De specificaties daarentegen komen grotendeels overeen, in die mate zelfs dat een review voor een bel uit de 5 of 9 serie eigenlijk geldig is voor alle bellen uit beide series, naar ik vermoed zelfs voor de 3 serie, maar daar heb ik geen bel van. De verschillen tussen de series hebben namelijk in hoofdzaak te maken met een verschil in kleur (wit of grijs), een lichtjes ander type van drukknop, de grootte (en daarmee het maximum geluidsvolume), het aantal mogelijke beltonen, of bepaalde accessoires die al dan niet zijn bijgevoegd, zoals bv. een bewegingsmelder. Voor de kleine verschillen in functionaliteit (bv. de mogelijkheid om extra beltonen down te loaden of de aanwezigheid van een slaapstand) moet je de specificaties van elke bel afzonderlijk echt wel goed lezen.
De bellen uit de 9 serie hebben een iets hoger bereik dan die uit de 5 serie (200m i.p.v. 150m). Woon je dus op een zeer groot domen (bv. in een kasteel) dan is de 9 serie aan te raden wegens het hogere bereik + de mogelijkheid om dat nog te vergroten tot 400m door twee bellen aan elkaar te koppelen.
Interessant is zeker dat je de beltoon en de lichtkleur dubbel kan instellen (per bel en per drukknop), namelijk anders voor vrienden en familie dan voor mensen die je minder kent, zoals pakjesbezorgers en reclamejongens of -meisjes.
Het valt zeker op dat de bellen van Honeywell kwalitatief hoogstaand zijn en niet kunnen vergeleken worden met goedkope alternatieven. Alleen al de verpakking zegt veel. Het design is mooi, de kwaliteit van het gebruikte kunststof is top en het spuitgietwerk is perfect uitgevoerd. Ook het bijgevoegde beslag is prima. Daarbij komen dan de functies, die uitgebreid, praktisch en origineel zijn. De bellen klinken ook echt mooi en helder.
Mijn advies is dat de bellen uit de 5 serie ideaal zijn voor een flat of een niet te groot huis en de bellen uit de 9 serie voor een ruimere woning of atelier. Als alternatief kan je natuurlijk ook meerdere bellen uit de 5 serie plaatsen op verschillende plekken in je huis. Als je een draagbare bel zoekt dan is de 5 serie te verkiezen want de bellen uit de 9 serie zijn heel wat groter en wegen een stuk meer.
Ten slotte is het zo dat alle bellen heel wat herrie maken op het maximum volume, maar de bellen uit de 9 serie nog dat beetje meer! De stroboscopische lichtflitsen die kunnen ingesteld worden zijn daarbij een welkome extra voor mensen die slechthorend zijn of als je ’s avonds je kinderen niet uit bed wil jagen.
Voor mij is dit de Rolls Royce onder de bellen en dat voor een eerlijke prijs.

Sjeff - 11-05-2016 00:45

Uitstekend apparaat, snel en eenvoudig te installeren. Jammer dat de verkeerde batterij bijgeleverd was waardoor ik hem de volgende dag pas echt in gebruik kon nemen. MP3 functie is erg leuk.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)